Levering & retour

Wij leveren elke week weer amazing meals bij jouw thuis. Hieronder leggen we je uit hoe we dat voor elkaar boksen.  

Bezorgprocedure

Ons product is simpel. Je bestelt een preppakket en die komen we brengen op een adres in de binnenstad van Utrecht. Je betaalt dus (op dit moment) GEEN BEZORGKOSTEN. Yeah we know, it's amazing!

We leveren de maaltijden direct uit onze keuken op maandag. De route wordt elke week berekend, maar we leveren vaak tussen 16:00 en 20:30 uur. Je kunt ze eventueel ook ophalen bij een van onze pick-up points in een sportschool of box. Net wat jij chill vindt. 

Mocht je niet thuis zijn dan brengen we het naar een vriendelijke buurman. We hopen dat deze het dan even koel voor je bewaard. De maaltijden worden namelijk wel gekoeld geleverd, maar ja. Het blijft eten hé. Dat wil je koud bewaren. 

Het is dus handig als je thuis bent en de maaltijden direct in de koelkast zet. 

Retourrecht

Het is eten, en eten retour is niet zo handig. Mocht je niet tevreden zijn over een van de maaltijden hopen we dat je direct contact met ons opneemt. Zeker als je het koel bewaard hebt en niet tevreden bent over de kwaliteit van een van de maaltijden. Dan gaan we daar direct naar kijken en vinden we samen vast een geschikte oplossing!