top of page

SUSHIKOM MISO HUNGRY

Ga voor vullend, vezels en gezond. En je portie peulvruchten is ook binnen met deze sushibowl.

CAL 631 
EIWITTEN 35

DUURT MAAR 25 MINUTEN

INGREDIËNTEN
4 PORTIES
INGREDIËNTEN
4 PORTIES

400 g champignons

500 g preien

1 sjalot

3 tenen knoflook

15 g verse platte peterselie

4 el milde olijfolie

2 el mosterdzaad

300 g rundertartaar

1 tl chilivlokken

800 g  jonge kapucijners in blik

AAN DE BAK
1
1

Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2

1
2

Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2

1
3

Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2

1
4

Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2

1
5

Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2

VEGANIZE!

Deze maaltijd is gemakkelijk te veganisen. Vervang de zalm met je 300 gram van je favoriete tempeh. Marineer deze met ketjap zet deze 20 min in een voorverwarmende oven van 180 C. Snijd het in plakjes en verdeel over de porties.

Poke Bowl with Salmon

VOEDINGSWAARDEN PER PORTIE

energie 455 kcal

koolhydraten 23g

waarvan suikers 6g

natrium 120 mg

Eiwit 28 g

vet 25g

waarvan verzadigd 6g

vezels 13 g

ANDERE PREPRECEPTEN,
NOM NOM NOM
bottom of page