SUSHIKOM MISO HUNGRY
Ga voor vullend, vezels en gezond. En je portie peulvruchten is ook binnen met deze sushibowl.
CAL 631
EIWITTEN 35
DUURT MAAR 25 MINUTEN

INGREDIËNTEN
4 PORTIES
INGREDIËNTEN
4 PORTIES
400 g champignons
500 g preien
1 sjalot
3 tenen knoflook
15 g verse platte peterselie
4 el milde olijfolie
2 el mosterdzaad
300 g rundertartaar
1 tl chilivlokken
800 g jonge kapucijners in blik
AAN DE BAK
1
Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2
2
Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2
3
Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2
4
Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2
5
Snijd de kleine champignons in vieren en de grote in achten. Halveer de prei, spoel onder koud stromend water en snijd in halve ringen van een ½ cm. Snipper de sjalot. Snijd de knoflook en peterselie fijn.2
VEGANIZE!
Deze maaltijd is gemakkelijk te veganisen. Vervang de zalm met je 300 gram van je favoriete tempeh. Marineer deze met ketjap zet deze 20 min in een voorverwarmende oven van 180 C. Snijd het in plakjes en verdeel over de porties.

VOEDINGSWAARDEN PER PORTIE
energie 455 kcal
koolhydraten 23g
waarvan suikers 6g
natrium 120 mg
Eiwit 28 g
vet 25g
waarvan verzadigd 6g
vezels 13 g